Beschrijving Appartementen Uneken

De ruime en gezellige 2-persoons Appartementen Uneken bevinden zich aan de Hoge Miedeweg 5 in Nes, rustig en aan de zuidoostkant van het dorp gelegen, vlakbij supermarkt, centrum van het dorp met historische gebouwen, recreatiegebied De Vleijen en de belangrijkste uitvalswegen.
Nes ligt centraal op het schitterende Ameland. U kunt vanuit Nes alle kanten op om leuke uitstapjes te maken.
De appartementen zijn door de VVV Ameland ingedeeld in de klasse 3-sterren (***).

De indeling en inrichting van de appartementen is als volgt:
woonkamer met open keuken (ca. 19 m2), ruime badkamer met douche, toilet en wastafel, slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden. De appartementen zijn op de 1e verdieping gelegen en voorzien van cv waarvan u zelf de thermostaat kunt bedienen. Voor de gezellige sfeer of als extra verwarming is er nog een elektrisch kacheltje met open haard-effect in de woonkamer aanwezig.

In de gezellige woonkamer treft u een zithoek met 2-persoons bank, 2 gemakkelijke stoelen en een salontafel aan. De eethoek bestaat uit een uittrektafel met twee stoelen. Verder is er een kleuren-tv (kabel) en radio aanwezig. De open keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, 4-pits elektrisch fornuis, afzuiginstallatie, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en voldoende pannen, serviesgoed, glaswerk en bestek om zelf uw eten te bereiden.

De slaapkamer is uitgerust met 2 éénpersoonsbedden met nachtkastjes, een wekkerradio, bedleeslampjes en een hang-/legkast. Bedlinnen is bij de huur inbegrepen, deze hoeft u dus niet mee te nemen.

De ruime badkamer heeft een toilet, een douche en vaste wastafel met warm en koud stromend water en toiletspiegel. U kunt eventueel gebruik maken van de wasmachine van de verhuurder.

Een kinderbed, -stoel en -box zijn aanwezig wanneer u uw kleine meeneemt.
In de tuin is een zitje met een terrastafel en een aantal stoelen als u lekker buiten wilt zitten.
Huisdieren zijn in de appartementen niet toegestaan.

De afstand tot het gezellige centrum van het dorp Nes met diverse leuke winkels is ca. 400 meter. Het strand ligt op een afstand van ca. 1500 meter en is gemakkelijk per auto, fiets, bus of lopend te bereiken. Ook bossen, natuurgebieden, recreatiegebied De Vleijen, wad en strand en de andere dorpen met hun historische gebouwen zijn door de goede wegen en vele fiets- en wandelpaden op Ameland op afzienbare afstand gelegen.

Op de fotopagina vindt u een aantal foto's waardoor u een indruk krijgt van de indeling en inrichting van de appartementen.
   

Klik op het zonnetje rechts om verder te gaan.


Benodigde schermresolutie minimaal 800x600. Copyright (c) 2006-2009. Webdesign SYSOP Systeembeheer en Automatisering Assen.