Contactgegevens en huurprijzen

Voor meer informatie, vrije periodes, de exacte huurprijzen per week of het huren van een van de Appartementen Uneken aan de Hoge Miedeweg 5 in Nes kunt u contact opnemen met:
Roelof Uneken of Petra de Jong, bereikbaar via telefoon 0519-542690 of mobiel 06-51462991. Per e-mail is contact ook mogelijk: info@appartement-ameland.nl.
 


 
De huurprijs van een appartement is hangt af van de gewenste periode en is op aanvraag verkrijgbaar.
 
Verhuur vindt in principe plaats per week. Met uitzondering van het hoogseizoen is weekend- en midweekverhuur ook mogelijk.
In de huur is bedlinnen inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Op het kaartje links is de locatie van de appartementen aan de Hoge Miedeweg 5 in Nes aangegeven met een rode stip. De aanlegsteiger van de boot heeft een groene stip. Zoals u ziet zijn de appartementen vanaf de boot makkelijk bereikbaar, u hoeft alleen de blauw ingekleurde route te volgen.

Klik voor een grotere afbeelding op het kaartje om de locatie en de route beter te kunnen bekijken.
 
Mochten de Appartementen Uneken in de door u gewenste periode bezet zijn, dan kunnen wij u wellicht als alternatief verblijf een 4- of 6-persoons bungalow of luxe kamers te huur aanbieden.
Klikt u voor meer info over deze accommodaties op de volgende link: www.amelandbungalow.nl.

 

Klik op het zonnetje rechts om verder te gaan.


Benodigde schermresolutie minimaal 800x600. Copyright (c) 2006-2009. Webdesign SYSOP Systeembeheer en Automatisering Assen.